Ed Sheeran

10 ting du ikke visste om Ed Sheeran : 

1. Hans fulle navn er Edward Christopher Sheeran.

2. Han er født 17.februar 1991 i Halifax, England.

3. I 2009 spilte han 312 konserter!

4. Skuespilleren, rapperen og komikeren Jamie Foxx oppdaget Ed på en bitteliten nattklubb i Los Angeles i 2010, og ble så imponert at han lot ham bo hjemme hos seg og låne innspillingsstudioet hans!

5. I 2011 annonserte Ed at han skulle holde en gratiskonsert for fansen sin i London. Men det dukket opp så mange at han endte opp med å holde fire stykker - på samme kveld! Underveis i konsertene stengte stedet han spilte på, og da fortsatte han å spille ute på gata! Utrolig kult gjort, spør du oss.

6. Han var med på å skrive låta «Moments» på debutalbumet til One Direction.

7. Han har dessuten planer om å jobbe med 1D-gutta på album nr 2. «Jeg kjenner Harry og Louis veldig godt. Det hadde vært kult å skrive noen skikkelig bra sanger med dem», har Ed uttalt.

8. Inspirasjonen til låten «A Team» fikk Ed da han holdt en konsert på et senter for hjemløse mennesker.

9. Skuespilleren Rupert Grint, kjent fra Harry Potter, er med i musikkvideoen til «Lego House» - hovedsaklig fordi de er ganske like hverandre!

10. Ed er veldig opptatt av veldedighet og mennesker som ikke har det så bra i livet sitt. «Det er viktig å vite at disse menneskene er ekte mennesker med ekte følelser», har Ed sagt i et intervju.

Xoxo, Lene <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

waka

waka

13, Bergen

Kategorier

Arkiv

hits